Τον ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ανοιχτά η Χρυσή Αυγή. Ο Ηλίας Παναγιώταρος υποστήριξε σήμερα το πρωί ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή, Νίκο Βούτση.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πάντως, από το βήμα της Βουλής ξεκαθάρισε ότι οι θέσεις του για τη Χρυσή Αυγή είναι γνωστές και ταυτίζονται με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, υποστήριξε ότι έχει έξι με επτά βίντεο παράνομης καταγραφής με στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ότι θα τα ανεβάζουν κάθε φορά που η κυβέρνηση «χτυπάει» τη Χρυσή Αυγή ενώ τόνισε ότι έχει και υλικό με το Νίκο Βούτση.

Η διάψευση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Άμεση ήταν η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και συνομιλία με στελέχη της ΧΑ.

«Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κ.λπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους.

Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής».

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη