Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Ένταση επικρατεί μέσα και έξω από τα τηλεοπτικά πλατό μεταξύ των πολιτικών κομμάτων αναφορικά με την αστυνομική επιχείρηση στην ΕΡΤ.

«Δε μας δόθηκε η άδεια για να μπούμε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει», τόνισε η Ραχήλ Μακρή μιλώντας στον ΣΚΑΪ από το Ραδιομέγαρο και πρόσθεσε: «Αυτή την περιουσία του ελληνικού λαού την κλέψατε».

Ο κ. Κικίλιας πάντως της ανέφερε: «Σε εμένα προσέχετε πώς μιλάτε. Σε εμένα θα μιλάτε ευπρεπώς».

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε: «Εσείς κλείσατε τα πάντα. Κυβερνάτε παράνομα τη χώρα». Ο κ. Κικίλιας της είπε ότι «γυρίζετε ελληνική ταινία έτσι όπως μιλάτε. Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω» και πρόσθεσε: «Είστε η εικόνα του λαϊκισμού σε αυτή τη χώρα. Εντάξει, θα πάρετε κανένα ψηφάκι από κει πέρα».

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι: «Έχετε καταλάβει παρανόμως την ΕΡΤ αυτή την στιγμή. Θα πρέπει να φύγετε από το κτήριο αυτή τη στιγμή» και τόνισε: «Είναι τιμή μου που με βρίζετε εσείς οι δωσίλογοι».

Δείτε όλες τις εξελίξεις για την ΕΡΤ