Να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση της offshore εταιρείας, ιδιοκτήτης της οποίας φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα», να είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ζητεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής. 

Στους οικονομικούς εισαγγελείς δόθηκε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα.

Σε νέο ρεπορτάζ σήμερα η εφημερίδα αναφέρει ότι η offshore εταιρεία Cass Corporation η οποία εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» από το 1993 έως το 2010, οπότε και το σκάφος δηλώθηκε από τον κ. Ηλ. Καμμένο (πατέρα του Πάνου Καμμένου) στις ελληνικές Αρχές, εμφάνιζε μηδενική οικονομική δραστηριότητα, ακόμη και ενώπιον των Αρχών του φορολογικού παραδείσου, της Νήσου Μαν!

Σύμφωνα με «Τα Νέα» η εταιρεία αυτή, η οποία έλαβε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά του «Iliatoras of London» από την τράπεζα BNP Paribas και το αποπλήρωσε το 2008, απέφυγε να το δηλώσει στις Αρχές της Νήσου Μαν, προκειμένου να επωφεληθεί φορολογικά και εκεί!