Κόντρα ξέσπασε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με αφορμή μία αναφορά του Δημήτρη Στρατούλη ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Αμέσως, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αντέδρασε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Δημήτρης Στρατούλης: Είμαστε ειλικρινείς. Εμείς θέλουμε να τη ρίξουμε αυτή την κυβέρνηση γιατί συνεχίζει να εφαρμόζει τα μνημόνια. Ολοκληρώνει την καταστροφή στη χώρα και δεν το κρύβουμε.

Καταρχήν, υπάρχει ένα θέμα ουσίας που είναι τι είναι αυτό το νομοσχέδιο και αν θα το ψηφίσουμε. Και το άλλο πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι. Για το πρώτο θέμα της ουσίας, έχουμε σήμερα στις 12.00 κοινοβουλευτική ομάδα.
Έχουμε από το 79 έναν αντιρατσιστικό νόμο που δεν εφαρμόστηκε. Μήπως δηλαδή η αντιπαράθεση είναι για το τίποτα, για έναν νόμο που δεν θα εφαρμοστεί; Εμείς θα καταλήξουμε σήμερα πάντως.

Όλη η ιστορία πάντως μας θυμίζει θέατρο σκιών. Όχι, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει, αλλά όπως παίζεται από τα τρία κόμματα, είναι θέατρο σκιών. Λένε και τα τρία κόμματα δεν μπαίνει θέμα συνοχής. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δείχνουν ότι είναι δεκανίκια μιας τέτοιας κυβέρνησης από την άλλη ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ αξιοποιούν αυτό το γεγονός για να δείξουν ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την κυβέρνηση. Ότι ουσιαστικά είναι μια κυβέρνηση Σαμαρά, μια κυβέρνηση της Δεξιάς και ότι οι άλλοι είναι απλά μαϊντανοί και πρέπει να ακούν και δεύτερον είναι ένας τρόπος να έχει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας η ΝΔ με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι ρατσιστές; Αυτό λέτε;

Στρατούλης: Όχι βέβαια, εγώ δεν είπα αυτό.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Είναι πολιτική ύβρις να λέτε ότι η ΝΔ χαϊδεύει. Δεν χαϊδεύει καθόλου τα’ αυτιά.

Στρατούλης: Είπα, χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων, να το διευκρινίσω.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Τα άκρα είναι άκρα, κ. Στρατούλη. Εσείς χαϊδεύετε τα αυτιά των άκρων, οπότε να το πάρετε πίσω. Είναι υβριστικό ως προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τη ΝΔ και είναι και υποκριτικό

Στρατούλης: Κυρία Ασημακοπούλου, μιλάτε με έμπειρο στέλεχος της Αριστεράς. Μη λέτε πράγματα που δεν είπα. Μπορεί η ομάδα σας στα υπόγεια της Ρηγίλλης να μας διαστρεβλώνει

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν είμαστε στα υπόγεια της Ρηγίλλης. Με εμένα να τα βάλετε.

Στρατούλης: Είπα και το λέω επί λέξει η ΝΔ θέλει να αφήσει διαύλους επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Δεν το παίρνω πίσω.