Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή, μετά τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της Βουλής, σύμφωνα με τα οποία το «χάιλ Χίτλερ» το είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάντζας.

«Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί από τα παπαγαλάκια του συστήματος να ανακαλέσουν άμεσα τις εις βάρος μας συκοφαντίες, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Το κόμμα εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «αρχικά οι Συριζαίοι παραδέχθηκαν το ατόπημά τους, όταν όμως τα κανάλια ξεκίνησαν να ρίχνουν τους ποταμούς λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, η Κουμουνδούρου τους έδωσε γραμμή να αρχίσουν τα ψέμματα και τις αθλιότητες. Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα των συριζαίων που δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους. Μια ζωή δειλοί, ψεύτες και συκοφάντες. Τώρα όμως, μέσα από τα πρακτικά της βουλής έλαμψε η αλήθεια».