Μία αναφορά στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» στον ΣΚΑΪ ήταν η αφορμή για να παρέμβει τηλεφωνικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, Γιώργος Καλαντζής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε το λόγο από τους δημοσιογράφους της εκπομπής γιατί δεν ξεκαθάρισαν στις αναφορές τους ότι δεν εμπλέκονται όλοι στις σκηνές απείρου κάλλους που εκτυλίχθηκαν χθες στην αίθουσα συνεδρίασης όταν εξεταζόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Είναι λάθος να ακούω να προσέχουν τα κόμματα ποιους επιλέγουν», είπε, τονίζοντας: «Είμαι αυτός που ήμουν μπροστά και δέχθηκε το ποτήρι». Τότε, ο Δημήτρης Οικονόμου του απάντησε: «Δεν είπαμε ότι εσείς δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας. Γιατί βάζετε τον εαυτό σας σε αυτή την κριτική;», συνεχίζοντας:

«Ο ρεπόρτερ μας κατάλαβε σε ποιους αναφερθήκαμε, εσείς δεν καταλάβατε. Άρα, το πρόβλημα το έχετε εσείς κύριε Καλαντζή. Μα, μπορούμε να συνεννοηθούμε; Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Καταλαβαίνετε καλά σε ποιους αναφερόμαστε όταν λέμε ότι τα κόμματα έχουν ευθύνη για το ποιους έστειλαν εκεί», τόνιζε ο κ. Οικονόμου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να του λέει: «Μα γιατί δεν λέτε τα ονόματα που εννοείτε;» «Είμαι αυτός που εδέχθη το ποτήρι, είμαι αυτός που έγινε μπροστά μου όλο το συμβάν. Στην επιτροπή γίνεται και δουλειά» και τότε ο κ. Οικονόμου του απάντησε ότι είπαν ότι το απόγευμα που έλειπαν οι βουλευτές που δημιουργούν προβλήματα στην επιτροπή, έγινε δουλειά. Στην συζήτηση παρενέβη και ο κ. Λυριτζής ενώ στο τέλος ο κ. Καλαντζής εξήγησε τι συμβαίνει στην Επιτροπή.