Επτά βουλευτές εκλέγει η Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα Αθηνών, με την έβδομη θέση να περιλαμβάνει μάχη για είσοδο στο Κοινοβούλιο μεταξύ του Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Καλλιάνο.

Πιο συγκεκριμένα, η γαλάζια παράταξη εκλέγει -και μάλιστα- με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον δεύτερο τον Νίκο Δένδια, ενώ ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Διονύσης Χατζηδάκης, ο Χάρης Θεοχάρης, η Άννα Καραμανλή και η Σοφία Βούλτεψη, με 84,4% της ενσωμάτωσης.

Όπως φαίνεται, τη μάχη μεταξύ του δημοσιογράφου και του μετεωρολόγου κερδίζει ο πρώτος, καθώς ο κ. Παπαδημητρίου συγκεντρώνει 10.823 ψήφους, ενώ ο κ. Καλλιάνος 9.237 και δύσκολα φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα Εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019