«Απόψε μίλησε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει ανάπτυξη δουλειές και ασφάλεια», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με αυτοδυναμία στις Εθνικές εκλογές 2019.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη στις βουλευτικές εκλογές 2019, τονίζοντας: «Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί. Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Ξέρω τις δυσκολίες αντλώ όμως δύναμη από τη δύναμη του λαού.

Να απευθυνθώ και στους Έλληνες του εξωτερικού: Σας ζητώ να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα

Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε και στην πράξη. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες.

Αντλώ δύναμη από τη στήριξη της οικογένειάς μου. Αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ η ευχή των γονιών μου.

Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος αλλά όμορφος αγώνας. Σηκώνουμε τα μανίκια», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η Βουλή θα δουλέψει ολόκληρο το καλοκαίρι, δεν ζητώ περίοδο χάριτος, δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Θα μειώσουμε τους φόρους και θα αυξήσουμε τις επενδύσεις. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός πιο φωτεινός, ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας», υπογράμμισε ακόμη».

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019