Yπέρ της επιστράτευσης και των απολύσεων στις συγκοινωνίες τάχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είμαι υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο από το 2010, εάν από τότε μειώναμε τις δαπάνες του κράτους, δεν θα μειώναμε μισθούς και συντάξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Alpha 9.89, σημείωσε ότι «απ’ όλα τα σωματεία του ΣΤΑ. ΣΥ έχει αποδειχθεί μια συμφιλιωτική διάθεση. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σωματείο του μετρό με τον Σταματόπουλο που έχει αποφασίσει να κάνει επανάσταση, το σωματείο που εκπροσωπεί ο κύριος αυτός, που δεν είναι πολιτικά ουδέτερος. Πρέπει να καταλάβουν όλοι σε ποια χώρα ζούμε».

«Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί τις μειώσεις τους. Όλα τα υπόλοιπα έχουν δεχτεί να υπάρξει διάλογος. Το νομικό πλαίσιο για μετατάξεις υπάρχει αρκεί να βρίσκονται τα άτομα που θέλουν να πάνε σε άλλο μέρος», πρόσθεσε.

Με αφορμή την κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και την τρομοκρατική επίθεση στο Mall, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κ. Διαμαντόπουλος δήλωσε αναρχικός και σε εμένα “θα σας πάρει και θα σας σηκώσει”. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Διαμαντόπουλο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υποκρίνεται ότι δε συμβαίνει τίποτα. Έχουν από το παρελθόν ανοιχτούς λογαριασμούς που πρέπει να κλείσουν».

Σημείωσε, επίσης, πως «από την ώρα που έσκασε η βόμβα στο Μall άκουσα τον κύριο Σκουρλέτη που δεν ήταν ίδιος όπως στη βίλα Αμαλία. Την ώρα που ο κ. Σκουρλέτης κάνει αυτές τις ωραίες δηλώσεις, ορίζουν στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ τον Αγγελόπουλο, μάρτυρα υπεράσπισης του Γιωτόπουλου. Το να έχει τις απόψεις του είναι θεμιτό. Αλλά στα όρια της τρομοκρατίας το να υιοθετούνται από πολιτικής άποψης από το κόμμα του, είναι άλλο θέμα».

«Ο Δένδιας λέει κάτι πολύ σωστό ότι “για ένα μεγάλο διάστημα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ κάλυπτε την ανομία”. Δεν λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της τρομοκρατίας», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Με αφορμή το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στην Αμερική, εκτίμησε ότι «θέλει να πάρει από τον διεθνή παράγοντα το χρίσμα ώστε να μπορεί αύριο να γίνει πρωθυπουργός. Καλωσορίζω τον Τσίπρα στο μνημόνιο. Πήγε στην Αμερική είδε τί εστί βερίκοκο και γύρισε πιο μνημονιακός από εμένα» και πρόσθεσε «ο Τσίπρας λέει ότι “αν ακούσετε και τίποτα “παράλογο” στην Ελλάδα, μη τσιμπάτε, για να πάρουμε τις ψήφους το κάνουμε”».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη λέγοντας ότι «στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτόν. Πιστεύω ότι δεν έχει την πολιτική κατάληξη που του άξιζε» και πρόσθεσε «δυστυχώς πέρυσι έκανε ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Το λάθος του είναι να καταψηφίσει το μνημόνιο. Δε γίνεται αφού ψήφισες το πρώτο μνημόνιο να θέλεις να βγεις».