Με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της θέσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο θέμα της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, θα συνεδριάσει αύριο, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, θα προταθεί η παραπομπή των κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, καθώς και των πρώην πρωθυπουργών κ. Παπανδρέου και Παπαδήμου.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην υφυπουργό Απασχόλησης Νίκο Νικολόπουλο και θα συζητήσουν το θέμα με σκοπό να διαμορφώσουν κοινή στάση.

Πέραν τούτων, όμως, η κοινοβουλευτική ομάδα θα ασχοληθεί και με την πορεία προς το συνέδριο του Κινήματος

Στο μεταξύ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την απόρριψη της τροπολογίας που κατέθεσε το κόμμα και η οποία προέβλεπε την μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.

«Ο κ. Στουρνάρας συνεχίζει την ανάλγητη φορομπηχτική του πολιτική και καταδικάζει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια, στο κρύο και στο σκοτάδι» είπε ο κ.Μαριάς.