Επίσκεψη στις Σέρρες πραγματοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η χώρα θα πάει καλύτερα, παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. «Πρέπει να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα την κατάσταση που βιώνουμε, η Ελλάδα του μέλλοντος θα είναι μια χώρα που θα ανακάμψει, θέλουμε στο τέλος αυτής της δεκαετίας η Ελλάδα να είναι μία χώρα αντάξια του ελληνικού λαού και της ιστορίας της και αυτή την προσπάθεια κάνουμε ως κόμμα και ως κυβέρνηση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα που πρόκειται να ψηφιστούν, ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία καλή και μία καλύτερη λύση, έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα μία δραματική λύση, σε μία τραγική κατάσταση όπως είναι η σημερινή, από μία καταστροφική λύση».

Και συμπλήρωσε: «Η δραματική λύση είναι η προσπάθεια να μείνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια γιατί θα είναι η πιο εύκολη προσαρμογή στις αλλαγές που έπρεπε να είχαμε κάνει πριν από δεκαετίες και δεν κάναμε και δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να τις κάνουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι για τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε, παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της «μέσα ένα τετραετής πρόγραμμα, μετά και τη σταθεροποίηση της κατάστασης που βιώνουμε», ενώ σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή ως κόμμα, δήλωσε ότι «κάθε φορά που υπάρχει οικονομική κρίση τα άκρα ενισχύονται, εμείς θέλουμε και στηρίζουμε τη Δημοκρατία και τους θεσμούς της».

Στο πλαίσιο των επαφών του στις Σέρρες, συναντήθηκε και με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού, ενώ η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με διευρυμένη συνεδρίαση με εκπροσώπους και μέλη του κόμματος της ΝΔ ,που έγινε αργά το απόγευμα, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών.