Στην αντεπίθεση περνά η Χρυσή Αυγή, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Παναγιώταρος προς τoυς υπουργούς Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για τον ακριβή αριθμό των βρεφών και παιδιών από αλλοδαπούς, που εξυπηρετούνται στους παιδικούς σταθμούς.

«Με ένα όργιο ψευδολογίας υποδέχθηκαν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ το έμπρακτο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών που αποκλείονται από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.

Όπως υπογραμμίζει η Χρυσή Αυγή, η απάντηση του υπουργού Στυλιανίδη «περιείχε ανακριβή στοιχεία, γι΄αυτό και η Χρυσή Αυγή ζήτησε περαιτέρω λεπτομέρειες για το θέμα, όπως προβλέπει η διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου».

«Ουδέποτε ζητήσαμε διευθύνσεις και φυσικά ποτέ δεν είπαμε ότι θα χτυπήσουμε ανήλικα παιδιά. Όσοι ψεύτες αναπαράγουν αυτές τις αθλιότητες έχουν ποινικές ευθύνες και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση.