Αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ταξί ζητά το ΠΑΣΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στην Ιπποκράτους υπό τον Ευ. Βενιζέλο και με τη συμμετοχή των κυβερνητικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει έκδοση νέων αδειών και μέχρι εννιά θέσεις, όπως έλεγε το σχέδιο Ραγκούση.

Οι αλλαγές που προωθεί ο Ευ. Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν αύριο μετά από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Μετά την απόφαση των Πάγκαλου και Ξυνίδη να μην πολιτευθούν στη σύσκεψη που προηγήθηκε έγινε γνωστό ότι δε θα πολιτευθούν οι Ευ. Αργύρης και Νίκος Σαλαγιάννης που αναλαμβάνουν επιτελικές θέσεις στην Ιπποκράτους αλλά και ο Β. Γερανίδης που θα αναλάβει επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων. Αύριο θα ανακοινωθούν τα πενήντα μέλη της εκλογικής επιτροπής, από την οποία θα προκύψει και η γραμματεία (με ρόλο πρωινού καφέ) που θα αναλάβει την καθημερινή διεύθυνση και διαχείριση του προεκλογικού αγώνα.

Μετά από συνάντηση με τον Ευ. Βενιζέλος, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος ανακάλεσε την απόφασή του να παραιτηθεί από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ιπποκράτους συστρατεύεται στον προεκλογικό αγώνα.

«Παρακαλώ να σταματήσει η κουβέντα» είπε ο κ. Βενιζέλος για το θέμα της επιστροφής των διαγραφέντων αφήνοντας να εννοηθεί ότι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο από το Πολιτικό Συμβούλιο.

«Συμφωνώ» φέρεται να απάντησε ο Α. Λοβέρδος ένα από τα στελέχη που αντιδρούσαν στην επιστροφή των διαγραφέντων βουλευτών, αναμένοντας όπως είπε τις αποφάσεις των οργάνων.