Επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς έκανε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς.

«Η Αριστερά καλά θα κάνει να μη μας κουνάει το δάχτυλο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η Αριστερά καταγγέλλει τα πάντα χωρίς να προτείνει τίποτα. Η γενική καταγγελία είναι εμμονή, όχι πολιτική. Αν η Αριστερά ψάχνει κακούς να κοιτάξει τον καθρέφτη της. Άσκησε επιρροή και στήριξε νοσηρές καταστάσεις και προνόμια της δημόσιας διοίκησης που δημιούργησαν όργιο σπατάλης. Έδιωξε επιχειρήσεις από την Ελλάδα με κινητοποιήσεις».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις επενδύσεις των Κινέζων στο λιμάνι του Πειραιά και σημείωσε ότι: «Η Αριστερά με το ΠΑΣΟΚ είχαν βαλθεί να διώξουν τους κινέζους από τον Πειραιά» και επεσήμανε: «Έκανε καταχρήσεις στις κινητοποιήσεις, υπερασπίστηκε το άσυλο, τις καταλήψεις σχολείων απαξιώνοντας πλήρως τη δημόσια παιδεία για την οποία υποτίθεται ότι κόπτεται». Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν βλέπει μακρυά και δεν βοηθάει τη χώρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς σημειώσε ακόμη ότι: «Ολο και περισσότεροι αναγνωρίζουν οτι η πολιτική που οδήγησε την Ελλάδα στην ύφεση απειλεί πλέον και την Ευρωζώνη» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να ηττηθούν οι δυνάμεις που θέλουν την έξοδο από την Ευρωζώνη».

Για τις εκλογές είπε ότι θα γίνουν μόλις τελειώσει το PSI και επανέλαβε ότι θέλει αυτοδυναμία. «Προσπαθούν να παιξουν το τελευταίο χαρτί της μη αυτοδυναμίας. Ο λαός γνωρίζει ποιος λέει την αλήθεια» είπε.