«Καμία σκιά δεν υπάρχει με την πώληση των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως υπάρχουν τρεις επίσημες εξουσιοδοτήσεις του Σαουδαραβικού κράτους σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος είναι εκπρόσωπός τους για την συγκεκριμένη αγορά.

Μάλιστα, επικαλέστηκε και σχετικό έγγραφο του Σαουδαραβικού Υπουργείου Άμυνας που εστάλη μέσω της Ελληνικής πρεσβείας που χαρακτηρίζει τον κ. Παπαδόπουλο εκπρόσωπό του στην διακρατική συμφωνία για την πώληση των βλημάτων.

Παράλληλα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δόθηκε στην δημοσιότητα απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας “Τα Νέα” που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

0q2ebf0t

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε και επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη που είχε θέσει θέμα με τα F-16. Η απάντηση της κ. Μπακογιάννη μέσω του ΣΚΑΪ ήταν η εξής «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Δεν θα δώσω διέξοδο στο αδιέξοδο του κ. Καμμένου, στην απίστευτης βλακείας δήλωση ότι θα καλέσει τον Αμερικανό πρέσβη στη Βουλή να με κάνει ντα ντά για τα F-16. Θα πρέπει να δικαιολογηθεί στη Βουλή να προσέλθει στη Βουλή να δώσει τις εξηγήσεις. Είναι απολογούμενος ο κ. Καμμένος, και θα προσέλθει στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις».