Την δική του απάντηση στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για την ύπαρξη χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» δίνει ο Παύλος Πολάκης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάνει λόγο για μια υπόθεση που είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ανοχή του υπουργείου στα συνδικαλιστικά όργανα.

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας επισημαίνει ότι πρόκειται πολιτική αλητεία, χυδαιότητα και διασπορά ψευδών ειδήσεων

«Αυτή η ιστορία με τη “χολέρα” στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ,Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, θα αντιμετωπιστούν δραστικά με ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.

Το υπουργείο υγείας είναι υποχρεωμένο ΠΛΕΟΝ ΝΑ προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του», έγραψε σε σχετική ανάρτηση του.

Capture