«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν είναι ενάντια στις ιδιωτικές επενδύσεις, θέλουν όμως επενδύσεις με κανόνες, που προωθούν την ανάπτυξη, συμβάλλουν στο ΑΕΠ και σέβονται τις εργασιακές σχέσεις», επισήμανε ο Πάνος Ρήγας σχετικά με τις επενδύσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «οι εποχές που ορισμένοι επιχειρηματίες με την κάλυψη των τότε κυβερνήσεων έπαιρναν χωρίς κανένα έλεγχο δάνεια, τα οποία καλούνταν εκ των υστέρων να τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, έχουν τελειώσει».

Ερωτηθείς αναφορικά με τη στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου, Άγγελου Συρίγου, ο κ. Ρήγας σημείωσε ότι «η στοχοποίηση ανθρώπων και οι πρακτικές βίας όχι μόνο είναι αντιδημοκρατικές, αλλά εμπεριέχουν φασιστική αντίληψη». Προσέθεσε ότι διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι θεμιτό να υπάρχουν, ωστόσο είναι απαράδεκτο να λύνονται με λογικές βίας και ξυλοδαρμού που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.