Για σκάνδαλο που εμπλέκει όλη την κυβέρνηση έκανε λόγο στη συζήτηση της Εξεταστικής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

«Έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο σκάνδαλο που δεν εμπλέκει μόνο τον Πάνο Καμμένο, εμπλέκει όλη την κυβέρνηση, εμπλέκει τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που τον καλύπτει μετά μανίας τον υπουργό Άμυνας και άμεσα εμπλέκει και τον υπουργό Δικαιοσύνης» υποστήριξε.

Όπως σημείωσε, μετά από τόσα που ακούστηκαν σε βάρος του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, από μόνος του θα έπρεπε να ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής, ώστε να δούμε αν είναι αθώος ή αν εμπλέκεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Αυτή η εμμονή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που είναι υπέρ της διαφάνειας αλλά μόνον όταν αφορά τους υπόλοιπους, όχι τους ίδιους, στο να κρύβονται δείχνει την ενοχή» ανέφερε ο κ. Λαγός και κάλεσε τον υπουργό να έρθει στο Κοινοβούλιο και να ζητήσει μόνος του διερεύνηση, «κι αν είναι αθώος να του ζητήσουμε συγγνώμη». «Αλλά επειδή δεν είναι αθώος και επειδή εμπλέκεται σ’ αυτό το σκάνδαλο, σίγουρα θα βρεθεί εκτεθειμένος» ισχυρίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.