Να αποκαλυφθεί «πώς δόθηκαν οι άδειες σε σάπια καράβια» ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για το θέμα της ρύπανσης στο Σαρωνικό, τονίζοντας μάλιστα ότι «δε φταίει ο Κουρουμπλής».

«Όποιος ακουμπάει τα μνημόνια τον παίρνει πολιτικά ο χάρος» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Εγώ, αν κρίνω ότι συμφέρει κάτι τη χώρα, θα το ψηφίσω και θα το υποστηρίξω και ας “καώ” πολιτικά» είπε μιλώντας στο κανάλι «Έψιλον».

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της ΝΔ και της ΔΗΣΥ, με την οποία δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν νομοσχέδια, τα οποία δεν ψηφίζουν οι ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης σημείωσε: «Σε όποια νομοσχέδια δεν συμφωνούν οι ΑΝΕΛ, δε θα τα φέρνει η κυβέρνηση στην ολομέλεια προς ψήφιση, θα τα πηγαίνει χρονικά όλο πιο κάτω. Για τον κ. Καμμένο λέω ότι πατριωτίζει το τελευταίο διάστημα, γιατί χάνει ψήφους».

Για το θέμα των αδειών στις Σκουριές ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «έχει άδικο η κυβέρνηση» και ζήτησε «να δοθεί εντολή στις υπηρεσίες να βγάλουν άμεσα απόφαση αν η επένδυση είναι επιβλαβής ή όχι για το περιβάλλον».

Τέλος, ο πρόεδρος του κόμματος των Κεντρώων, αναφερόμενος στην πιθανότητα πρόωρων εκλογών, υποστήριξε πως «ο κ. Τσίπρας δεν θα αντέξει ούτε νέο μνημόνιο, ούτε εφαρμογή μέτρων από το 2018. Και οι μποναμάδες που δίνει έχουν προεκλογικό χαρακτήρα».