Την ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αρχικά τόνισε ότι «είμαστε εδώ για να κάνουμε όσα χρειάζονται, ώστε οι άνθρωποι να μην είναι θεατές μιας πραγματικότητας που τους αποκλείει. Το ξέρω πως μέσα μας όλοι το πιστεύουμε. Από την Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Αμερική μέχρι Αυστραλία».

«Οι Έλληνες δεν αξίζει να ζούμε στη μιζέρια, την απογοήτευση και τη διαρκή φτωχοποίηση», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε τους ανθρώπους της κυβέρνησης να κάνουν στην άκρη, καθώς «δεν ξέρουν, δεν θέλουν και δεν μπορούν».

Ο κ. Μητσοτάκης είχε προηγουμένως επισκεφθεί το Πληροφοριακό Κέντρο – Περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Τον υποδέχθηκαν ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, και ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας.

Κατά την επίσκεψή του ο, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να ξεναγηθεί στο Πληροφοριακό Κέντρο, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ επιπλέον του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σώματος.