Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Τομεάρχης Άμυνας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα απαντώντας στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ανέρχεται στα 34 δισ. ευρώ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η αξιοπιστία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, για μία ακόμη φορά, τίθεται εν αμφιβόλω. Στις 6 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Καμμένος δήλωνε, από το βήμα της  Βουλής, ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ θα ανέλθουν στα 300 εκατ. ευρώ, για το 2017, και θα σταθεροποιηθούν στα 400 – 500 εκατ. ευρώ, τα επόμενα έτη.

Στις 22 Αυγούστου 2017, η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αξιοποίησης, μέχρι σήμερα για το έτος 2017, ανέρχονται μόλις σε 650 χιλιάδες ευρώ! Οι αριθμοί διαψεύδουν τον κ. Καμμένο, ο βαθμός αποτελεσματικότητας του οποίου συγκεντρώνει χαμηλό μονοψήφιο αριθμό».