Άναψαν τα αίματα μεταξύ Γιώργου Κυρίτση και Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση για τον κομμουνισμό και τον ναζισμό.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έγραψε αρχικά στο twitter: «Έλληνες νεκροί από Χίτλερ – 400.000. Έλληνες νεκροί από Στάλιν 0» και στη συνέχεια ανήρτησε ένα χάρτη της Ελλάδας γράφοντας: Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Χίτλερ (χάρτης). Ελληνικά χωριά που κάηκαν από Στάλιν: 0».

1

Την τοποθέτησή του σχολίασε, μεταξύ άλλων, και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Οι Πόντιοι που πέθαναν από τις Σταλινικές Διώξεις τι είναι; όσοι πέθαναν στον Εμφύλιο;».

Capture1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Εσύ, ως μετανοημένος έστω, απολογητής του Ολοκαυτώματος καλό θα ήταν να μην εκτίθεσαι τόσο υπέρ του Χίτλερ».

Capture

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανταπαπάντησε γράφοντας: «Εγώ υπέρ του Χίτλερ δεν έχω υπάρξει στην ζωή μου ποτέ! Σιχαίνομαι τον Ολοκληρωτισμό. Εσύ όμως υπέρ του Στάλιν βλέπω κανένα πρόβλημα, ε;».

Capture3

«Οποιοσδήποτε συμψηφισμός του Χίτλερ κ του Ναζισμού με οτιδήποτε, λειτουργεί ως υπεράσπιση, δεν το καταλαβαίνεις», ήταν το σχόλιο του κ. Κυρίτση.

Capture