Αναρτήσεις στο τουίτερ, για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ καθώς και στελέχη και βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Άλλη μια επίθεση στην ελευθερία και τις αξίες μας. Όπλα μας η αποφασιστικότητα και η επιμονή σε αυτές. Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε στο λογαριασμό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θλίψη και αποτροπιασμός. Η σκέψη μας στη #Βαρκελωνη. Στις οικογένειες των θυμάτων & τους τραυματίες», έγραψε ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

«Το χτύπημα στην Βαρκελώνη δυστυχώς αποδεικνύει ότι κανένας μας δεν είναι πλέον απόλυτα ασφαλής. Συλλυπητήρια στους πληγέντες και δύναμη», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ενώ ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης σε δική του ανάρτηση ανεφερε: «Οι σκέψεις μας είναι με τους πολίτες της Βαρκελώνης. Είμαστε δίπλα τους σε μια ακόμη επίθεση γεμάτη φρίκη και μίσος».

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με τους πολίτες της Βαρκελώνης. Δεν θα το βάλουμε κάτω!», έγραψε σε δίκη της ανάρτηση η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ η Νίκη Κεραμέως έγραψε: «Φρίκη. Οργή. Οι σκεψεις μας ειναι με τους κατοίκους και επισκέπτες της Βαρκελωνης».