Απάντηση μέσω Facebook και με βαρείς χαρακτηρισμούς έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον Θεόδωρο Πάγκαλο, για τις χθεσινές δηλώσεις του πρώην υπουργού, στις οποίες χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα.

«Παχύδερμο του εκσυγχρονισμού, της λεηλασίας της χώρας, της προδοσίας του Οτσαλάν, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ, είσαι και ΘΑ ΕΙΣΑΙ πια, στο ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ της ιστορίας αυτής της χώρας», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Capture

Ο κ. Πάγκαλος είχε εξαπολύσει χθες σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων στο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών μεταξύ κυβέρνησης και Δικαιοσύνης αναρωτήθηκε: «Στον κύριο Τσίπρα ποιος του ανέθεσε το δικαίωμα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα;».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Λοιπόν, αυτό και μόνο δείχνει ότι το τσογλάνι αυτό, που μου είναι σήμερα πρωθυπουργός, όχι τσογλάνι είπα, δεν ανακαλώ, γιατί το τσογλάνι αυτό έλεγε στη Βουλή, δεν θα βγείτε ποτέ από τις πόρτες των σπιτιών σας, όταν μας απειλούσε. Εγώ έχω ανοιχτό λογαριασμό με τους χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα και δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, είμαι άνθρωπος μετριοπαθής».

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι «άλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη» και «άλλο η διάκριση των εξουσιών, άλλη η εξουσία των διακρίσεων», ο πρώην υπουργός τόνισε: «Μ…ς είναι, μ…ς λέει…».