«Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και το κατ’ ευφημισμόν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποδίδει, δυστυχώς, “καρπούς”», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την καταστροφή επικυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Περισσού.

«Οι γνωστοί – άγνωστοι, ενθαρρυμένοι από την στάση της Κυβέρνησης, κινούνται και καταστρέφουν ανεξέλεγκτα ιδιωτική και δημόσια περιουσία, εξευτελίζοντας τους Θεσμούς και το Κράτος και καταρρακώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», προσθέτει.

Και στη συνέχεια αναφέρει: «Για να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική κάποιοι ανεγκέφαλοι, οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τα κατεστραμμένα μηχανήματα από την τσέπη τους.

Οι βανδαλισμοί στην Ερμού, η εισβολή του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, οι καταστροφές στο σταθμό του Περισσού καταδεικνύουν ότι, πλέον, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Επιτέλους, η Κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Ή θα είναι με την νομιμότητα, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του Κράτους και των πολιτών, ή θα συνεχίσει να στηρίζει το ‘‘δίκιο’’ του κάθε “μπαχαλάκη”.

Το δεύτερο, όμως, δεν είναι δικαίωμά της. Και αυτό οφείλει να μην το ξεχνά».