Οξύνθηκαν τα πνεύματα σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της συζήτησης μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για όσα ειπώθηκαν χθες στη Βούλη.

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου ήταν καλεσμένοι οι δυο πολιτικοί, ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο κ. Ρήγας ανέφερε για τις τοποθετήσεις της Νέας Δημοκρατίας:

«Αυτό θέλανε να κάνουνε, σόου θέλανε να κάνουνε επί άλλων θεμάτων γιατί δεν υπάρχει γραμμή, δεν υπάρχει στρατηγική.

Να μη θυμίσω τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, επί δεξιάς και δεξιάς αντίληψης, το τι είχε γίνει με τον Μπελογιάννη, το τι είχε γίνει με τον Τεμπονέρα, το τι είχαν γίνει με μια σειρά ανθρώπων οι οποίοι ήταν στις φυλακές και πήγαν και δολοφονήθηκαν. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίρνει την ζωή. Είσαστε εκτεθειμένοι κ. Βαρβιτσιώτη».

«Από τι είμαστε εκτεθειμένοι; Αφήστε αυτή την πιπίλα της αριστεράς», ήταν η απάντηση από την πλευρά Βαρβιτσιώτη.

«Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να πει για την Χρυσή Αυγή γιατί το έκανε γαργάρα τις προηγούμενες ημέρες» συνέχισε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Τότε ο κ. Βαρβιτσιώτης τον ρώτησε: «Ποιος καθυστερεί τις δίκες της Χρυσής Αυγής; Δυόμιση χρόνια τι κάνατε;».

Με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Είσαστε ακροδεξιά παραφυάδα αυτή τη στιγμή που ακολουθείται τις λογικές του Άδωνι Γεωργιάδη».

«Εσείς συναθροίζατε τις ψήφους σας με εκείνες της Χρυσής Αυγής», ήταν η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Είστε εκτεθειμένος και προσωπικά γιατί στηρίζετε αυτές τις λογικές για την ακροδεξιά», τόνισε ο κ. Ρήγας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twiter γράφοντας: «πάντα τα λέει εν τη απουσία μου».

0