Κάλεσμα στους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ να βρεθούν σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εσωτερικών για να ξεκινήσει ο διάλογος επί της πρότασης της κυβέρνησης και να λυθεί το θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα, απηύθυνε μέσω παρέμβασής του στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Ο λόγος που παρεμβαίνω δεν είναι αυτή τη στιγμή για να κάνουμε αναλυτική συζήτηση, καθώς επιβεβαιώνεται βλέποντας την εκπομπή σας ότι διάλογος δεν μπορεί να γίνει είτε μέσω του ΣΚΑΪ είτε μέσω οποιασδήποτε τηλεοπτικής συχνότητας. Δεν υποτιμώ τη δουλειά που κάνετε αλλά άλλο είναι η τηλεοπτική εκπομπή και άλλο οι ανάγκες για έναν απευθείας διάλογο. Θέλω λοιπόν να πω ότι τους καλούμε σήμερα στο υπουργείο, την ΠΟΕ-ΟΤΑ να τους παρουσιάσουμε την νομοθετική πρόταση που θα καταθέσουμε τη Δευτέρα. Αν θέλουν περισσότερο χρόνο τον έχουν», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού.

Κάλεσε επίσης και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου να έρθει και εκείνος στη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών είχε γράψε στο Twitter: «Ο διάλογος με την ΠΟΕ-ΟΤΑ δεν μπορεί να γίνει μέσω της συχνότητας του SKAI αλλά απευθείας, αναζητούμε την ομοσπονδία για συνάντηση…».