Στην αλλαγή της σειράς των ομιλητών κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στη Βουλή αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας στον Realfm 97,8 και σχολιάζοντας την αλλαγή της σειράς των ομιλητών προκειμένου να προστατευθούν στη μάχη της τηλεθέασης από το τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor απάντησε ότι «δεν θεωρώ ότι υπήρξε μία συνωμοσία, υπήρξε ένα λάθος χειρισμού από την πλευρά της γραμματείας το οποίο έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν όχι για το Survivor, γιατί τότε δεν υπήρχε, αλλά με θύματα διάφορα άλλα κόμματα. Πολλές φορές οι αρχηγοί λένε θα μιλήσω στις 5, θα μιλήσω στις 6, δεν μιλάει ένας οπότε το πρόγραμμα ανατρέπεται».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εχθές ανατράπηκε το πρόγραμμα επειδή ο κ. Κουτσούμπας είχε κάποια δουλειά και ήθελε να μιλήσει πολύ νωρίς, έξω από τη σειρά του. Αυτό αναστάτωσε όλο το πρόγραμμα και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Όταν φτάσαμε στο να πλησιάζει το Survivor είπανε ας βάλουμε τους δύο αρχηγούς μπροστά. Απλώς, λέω ότι η αρχική δράση ήταν τυχαία, δηλαδή βγήκε ένας αρχηγός δεν ήθελε να μιλήσει, μίλησε ο άλλος και τελικά φτάσαμε στο να πλησιάζουμε στο Survivor οπότε εκεί προηγείται ο Μητσοτάκης, προηγείται ο Τσίπρας και όλοι οι άλλοι τους τρώει η μαρμάγκα».