Το δικό του βίντεο για όσα θεωρεί ότι έχει πετύχει από την ημέρα που βρίσκεται στην κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά, αποτελεί την απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για τα τρία βίντεο που «ανέβασε» χθες και στα οποία αναφέρει τις επιπτώσεις των νέων μέτρων που πρόκειται να έρθουν προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή.

Ως κεντρικά συνθήματα του διάρκειας 2 λεπτών οπτικοακουστικού υλικού είναι το «Προχωράμε μαζί» και το «Αταλάντευτος στόχος η έξοδος από την επιτροπεία και την κρίση».

Το βίντεο ξεκινάει ως εξής: «Δύο χρόνια πριν χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας στην Ευρώπη. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα η έξοδος από την κρίση με την κοινωνία όρθια αποτελεί αταλάντευτο στόχο» και ανάμεσα σε όσα αναφέρει προβάλλονται ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κρύψαμε ούτε μία στιγμή τις δυσκολίες. Δεν παρουσιάζουμε success story. Με ειλικρίνεια στεκόμαστε απέναντι στον ελληνικό λαό», σημειώνεται χαρακτηριστικά και στη συνέχεια επισημαίνεται: «Καταφέραμε μία συμφωνία με αντίμετρα και μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας που θα μας οδηγήσει στη νέα εποχή. Για πρώτη φορά είναι ορατή η οριστική έξοδος από τα μνημόνια. Για πρώτη φορά είναι ορατή συγκεκριμένη λύση για το χρέος».

Το βίντεο καταλήγει ως εξής: «Ξεκινάμε την υλοποίηση ενός μακρόπνοου σχεδιασμού για: Δίκαιη Ανάπτυξη,  Ανάκτηση της Εργασίας, Κοινωνικό Κράτος, Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Είμαστε κομμάτι του ελληνικού λαού. Μαζί θα καταφέρουμε την οριστική λύση, την οριστική νίκη. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ».