Άναψαν για τα καλά τα αίματα στη Βουλή τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, ανάμεσα στον Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Δένδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Δένδιας πέρασε μπροστά από τον Ηλία Κασιδιάτη, την ώρα που ο τελευταίος μιλούσε. Επικράτησε πανδαιμόνιο, με τον κ. Δένδια να περιγράφει το περιστατικό, λέγοντας: «Μου λέει, “πού πας ρε”, κάτι τέτοιο, συγχωρήστε με αν λόγω της στιγμής δεν είμαι ακριβής, γυρίζω να τον κοιτάξω, και με σπρώχνει με τα δύο χέρια, λέγοντας και πάλι σήκω φύγε από εδώ ρε ή κάτι τέτοιο. Συνεχίζω να μην φεύγω, κινείται να μου επιτεθεί και τον μαζεύουν κάποιοι άλλοι και αρχίζουν να τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αρχίζει να πιάνει, να εκτοξεύει μπουκάλια νερά».

Τη δική του εκδοχή έδωσε, με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής».

Ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον Ηλία Κασιδιάρη να αποχωρεί από την αίθουσα της Ολομέλειας εμφανώς εκνευρισμένος και να καταφέρεται με βαριές εκφράσεις και βρισιές κατά του Νίκου Δένδια.

Δείτε το βίντεο…