Τα «άκουσε» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στην τοπική κοινωνία. Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη Μια γυναίκα τον περίμενε υπομονετικά δίπλα στο αμάξι του και όταν τον είδε του φώναξε: «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;». Μάλιστα, είπε αγανακτισμένη: «Να ψοφήσει κιόλας. 400 ευρώ εσύ να πάρεις. Ψόφος!».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός έφτασε στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, με τους διαδηλωτές να τον υποδέχονται με γιουχαΐσματα. Ο ίδιος μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, τους έκανε νόημα να συναντηθούν για να μιλήσουν, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν να τον γιουχάρουν.

Στο σημείο βρίσκονται συνταξιούχοι, μέλη του ΠΑΜΕ, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Καρυπίδης. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τους προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων των νομών της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα γίνει η ανακοίνωση της δημιουργίας Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη στο thestival.gr