Πιστός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης! «Στις προηγούμενες εκλογές αλλά και στις προ – προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα “όχι” στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ACTION 104,6.

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης  τόνισε την ανάγκη συνεννόησης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση αν και όπως σημείωσε δεν είναι και τόσο αισιόδοξος πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

«Η συνεννόηση θα ήταν κρίσιμη, δεν την βλέπω να προκύπτει. Η στάση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είναι άλλη, είχαν και έχουν την υποχρέωση να πουν με σαφήνεια τι ακριβώς επιλέγουν. Το ζήτημα του χρέους και της πολιτικής κρίσης είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους, και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Δεν ακούω σε καμία περίπτωση μια συγκεκριμένη θέση», ανέφερε.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν μιλάει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε πως: «Βεβαίως και μιλάω μαζί του, ωστόσο πολιτικά και σε βάθος έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες».