Με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας τα υπονοούμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου την Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την δευτερολογία του στη βουλή απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο πρώτος που έπρεπε να ασχολείται με την διαπραγμάτευση είναι ο υπουργός Οικονομικών. Αντίθετα, εκείνος χθες πήγε στη σουίτα μεγαλοεπιχειρηματία για να δει ποδοσφαιρικό αγώνα».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πρωθυπουργού ο οποίος χαμογελώντας απάντησε στον κύριο Μητσοτάκη: «Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θέλετε να πείτε; Πείτε το ευθέως εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και έχασε τελικά ο ΠΑΟΚ με 3-0. Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σας».

Σημειώνεται ότι τον αγώνα είδαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.