«Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου», εξομολογήθηκε στον δικηγόρο του Γιάννη Παγουρόπουλο,ο Άκης Τσοχατζόπουλος, εννοώντας τον θάνατο του φίλου του Μένιου Κουτσόγωργα, ο οποίος όταν οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη Κοσκωτά, έγειρε το κεφάλι του αριστερά και λέγοντας «Κύριε πρόεδρε, δεν δύναμαι», ξεψύχησε.

Όπως αναφέρει στο «Secret»ο κύριος Παγουρόπουλος, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον τελευταίο καιρό βλέπει μπροστά του διαρκώς αυτή την εικόνα.

«Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω. Η υγεία μου χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα», είπε σχεδόν ψιθυριστά ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη σύζυγό του. Ο κ. Παγουρόπουλος αναφέρει: «Μετά βίας στέκεται όρθιος, ενώ δεν μπορεί ούτε μέχρι το επισκεπτήριο να πάει, να δει το παιδί του και τη γυναίκα του. Φοβάμαι πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή».

«Ο κ. Τσοχατζόπουλος είναι καταβεβλημένος», δηλώνει  κ. Παγουρόπουλος και προσθέτει: «Μετά βίας στέκεται όρθιος, ενώ δεν μπορεί ούτε μέχρι το επισκεπτήριο να πάει, να δει το παιδί του και τη γυναίκα του. Η ψυχολογία του είναι πολύ άσχημη και καθημερινά χειροτερεύει, γεγονός που επηρεάζει και το σώμα του».

«Αν ο πελάτης μου δεν αποφυλακιστεί σύντομα, πολύ φοβάμαι ότι πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή», λέει μεταξύ άλλων.