«Οι αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα με το έκτακτο βοήθημα για τους συνταξιούχους έπληξαν την αξιοπιστία της χώρας, τώρα ο κ. Τσακαλώτος θα υπογράψει την δήλωση μετάνοιας και η κυβέρνηση θα πανηγυρίζει», δήλωσε σήμερα η τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας προετοιμάζει την ηρωική του έξοδο και ετοιμάζεται για εκλογές», προσθέτοντας ότι «ενδεχόμενο δημοψήφισμα θα του έδινε την ευκαιρία να αποδράσει από τις ευθύνες του και να αφήσει την “καυτή πατάτα” για τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ερωτηθείσα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη είπε πως «δεν πρέπει να πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες ένας μοναχικός λύκος δεν πολεμιέται και πέραν της γκάφας της Γερμανικής αστυνομίας υπάρχει η πραγματικότητα ότι δεν μπορείς να σταματήσεις τη ζωή μιας πόλης και να έχεις ένα αστυνομικό πίσω από κάθε πολίτη».

Παράλληλα εξέφρασε την συμπαράσταση της στον Δήμαρχο Αθηναίων για τις δηλώσεις του μετά το κάψιμο των τρόλεϊ στην πρωτεύουσα κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον κ. Τόσκα ότι «παρακολουθούν απαθείς να γίνεται άβατο μια συνοικία της Αθήνας σφυρίζοντας αδιάφορα».