Στις πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρι, για τα ελληνικά νησιά αναφέρθηκε η Λιάνα Κανέλλη, σε συνέτευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Δεν τον παίρνω τοις μετρητοίς τον Ζουράρι. Επειδή τον πήρε ο Τσίπρας τοις μετρητοίς και τον έκανε υπουργό για να καλμάρει τον Καμμένο, δεν μου λέει κάτι, ειλικρινά σας το λέω. Και έχω την εντύπωση ότι δεν λέει τίποτα και στους Τούρκους, δηλαδή σιγά μην καθίσουν οι Τούρκοι τώρα να ακούσουνε τον Ζουράρι και να θεωρήσουν ότι τους έκανε και πρόσκληση “ελάτε να πάρετε μερικά”.

Δηλαδή όταν ασχολείσαι με την εξωτερική πολιτική ως υφυπουγρό Παιδείας σε επίπεδο πάρτε ένα φοντανάκι, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να χαλάσει κάποιος σάλιο για να ασχοληθεί με τον κ. Ζουράρι. Ξέρετε κάτι, τα μέζεα του έθνους αντέχουνε παραπάνω από έναν Ζουράρηδες και επομένως όλη αυτή η γλωσσολογική περιαυτολογία δεν μου λέει κάτι, δηλαδή περιαυτολογεί ο Ζουράρις.

Όλα αυτά τα κάνει για να τραβήξει τα φώτα πάνω του. Εντάξει άμα θέλει να αποφασίσει μόνος του το Rising Star ας το κάνει. Δεν πρόκειται δηλαδή να αλλάξει κάτι σε αυτό το επίπεδο. Συγχωρείστε μου τον σαρκασμό, δεν θέλω να λερώσω το στόμα μου λέγοντας περισσότερα σε καθαρεύουσα και σε δημοτική, τα κατέχω και τα δύο επαρκώς».