Για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά μίλησε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, καλώντας τον βουλευτή να παραιτηθεί.

«Είναι πισώπλατη μαχαιριά από έναν άνθρωπο που του είχα εμπιστοσύνη και είχα πάρει την ευθύνη και δεν έβαλα στη θέση αυτή ανθρώπους που είχα δίπλα μου 30 χρόνια, αλλά έβαλα αυτόν», είπε αρχικά ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στην παρατήρηση ότι ο κ. Καρράς ήταν καλός εκπρόσωπος του κόμματος, ο κ. Λεβέντης αντέδρασε λέγοντας: «Η Ένωση Κεντρώων δεν θέλει καλή εκπροσώπηση, η Ένωση Κεντρώων ήρθε να κάνει επανάσταση. Ο κ. Καρράς είχε μια καλή, σοβαρή παρουσία. Ουδείς αμφιβάλει. Αυτή η παρουσία συνοδευόταν από πίστη στο κόμμα και τον αρχηγό που τον τίμησε».

«Έχει τρεις μέρες να παραιτηθεί, εάν δεν το κάνει θα του κάνω μεγάλη επίθεση. Δεν θα αφήσω την έδρα. Η έδρα ανήκει στους ψηφοφόρους. Ο κ. Καρράς έχει κάνει λαθροχειρία», πρόσθεσε.

«Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε» τόνισε ο κ. Λεβέντης χαρακτηρίζοντας τον κ. Καρρά ως αχάριστο. «Η αχαριστία για μένα είναι το μεγαλύτερο αδίκημα», τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Εμφανώς φορτισμένος, ο κ. Λεβέντης είπε: «Εκείνος βρήκε τον Λεβέντη να τον ΄βάλω δεύτερο να βγει. Εγώ 40 χρόνια δεν είχα βρει κανέναν Λεβέντη και αγωνιζόμουν πόρτα-πόρτα. Αυτό θα σεβαστεί. Εάν δεν το σεβαστεί, η απάντησή μου θα ναι πολύ σκληρή».

«Εάν εντός τριημέρου δεν παραδώσει την έδρα, για μένα πέθανε» κατέληξε ο κ. Λεβέντης χαρακτηρίζοντας τον κ. Καρρά ως αχάριστο. «Η αχαριστία για μένα είναι το μεγαλύτερο αδίκημα».