Με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη τελέστηκε στον Άγιο Δημήτριο Παλαιού Ψυχικού η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 90 ετών.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, πρώην υπουργοί, βουλευτές.

kidstefn1 kidstefn2 kidstefn3 kidstefn4 kidstefn5 kidstefn6 kidstefn7 kidstefn8 kidstefn9 kidstefn10 kidstefn11 kidstefn12 kidstefn13 kidstefn14 kidstefn15 kidstefn16 kidstefn17

Για ένα μεγάλο κενό που αφήνει στην πολιτική και πολιτειακή ζωή του τόπου έκανε λόγο στον επικήδειο λόγο του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά την εξόδιο ακολουθία του Κωστή Στεφανόπουλου.

«Αποτίουμε σήμερα τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο αναγνωρίζοντας ομοθύμως το μεγάλο κενό, το οποίο δημιουργεί ο θάνατός του στην πολιτική και πολιτειακή μας ζωή.
olrikaan1 olrikaan2 olrikaan3 olrikaan4 olrikaan5 olrikaan6 olrikaan7 olrikaan8 olrikaan9

Από νωρίς στο προαύλιο του ιερού ναού υπήρχε το τιμητικό άγημα της Προεδρικής Φρουράς ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο.

stefanopoulso1 stefanopoulso4 stefanopoulso5 stefanopoulso7

 

Βίντεο / Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος