Με παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την «κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της» εξαπέλυσε επίθεση απέναντι σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Συγκεκριμένα τους καταλογίζει πρακτικές και πολιτικές ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε για πρακτορικές συμμορίες που στήνουν αντισυγκεντρώσεις, σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα hot spot με ανήλικους να μαχαιρώνονται μεταξύ τους, όπως είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ζει σε άλλο κόσμο.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ωστόσο στάθηκε και στην κατάσταση με τις τηλεοπτικές άδειες μιλώντας για «απαράδεκτο ληστρικό τηλεοπτικό καθεστώς που λειτουργεί εδώ και 27 χρόνια και για το οποίο, έχει ευθύνες και ο ΣΥΡΙΖΑ» ενώ χαρακτήρισε τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες ως ένα «νέο παζάρι για τη δημιουργία νέας διαπλοκής».

Επιπροσθέτως, έκανε λόγο για «ανεπαρκέστατο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης» ενώ σημείωσε ότι δεν είναι καθόλου ανεξάρτητη αρχή, αφού απαρτίζεται από μέλη που είναι κομματικά διοριζόμενα.

Κλείνοντας την παρέμβαση του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, δεν άφησε στο απυρόβλητο και το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι είναι κομμουνιστικό κόμμα. Στο συνέδριο του υπήρχε πανό που έγραφε ούτε εξορίες, ούτε φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους κομμουνιστές. Σοβαρά το λέτε; Τότε γιατί πηγαίνετε στα συνέδρια των σοσιαλοδημοκρατών και υπογράφετε μνημόνια; Από τις θέσεις του στο συνέδριο φάνηκε καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι του 4% και εκεί βαδίζετε ολοταχώς. Γι’ αυτό δεν τολμά να κάνει εκλογές αλλά ούτε και η ΝΔ είναι πρόθυμη».