«Άλλο ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, Θεολόγος Καλαϊτζής καταδικάστηκε, σήμερα, με ποινή δισ. ισόβιας κάθειρξης για απιστία και υπεξαίρεση ποσού,» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Σύμφωνα με τον έλεγχο των οικονομικών επιθεωρητών, αγγίζει το 1,4 εκατ. ευρώ, για την υπόθεση της τελούσας υπό εκκαθάριση εταιρίας δημοτικής επιχείρησης του δήμου Ξάνθης με την επωνυμία «ΕΑΠΑΞ», (Επιχείρηση Αξιοποίησης Παλιάς Ξάνθης). Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλαΐτζής, δημοτικός σύμβουλος επί 24 συναπτά έτη, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, πρόεδρος του κόμβου της Ξάνθης από το 2004, καθώς επίσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η μακρά και «λαμπρή» πορεία τέτοιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι διαχρονικός κάτοχος του «ηθικού πλεονεκτήματος», σε σημείο να θέλει να σπιλώσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φανταζόμαστε ότι η είδηση της καταδίκης του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τύχει της γνωστής προβολής από τηλεοπτικούς σταθμούς, δηλαδή, μάλλον θα αποσιωπηθεί. Ελπίζουμε να διαψευσθούμε» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.