«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε “γαργάρα” τα περί διαπλοκής και στην δευτερολογία του δεν είπε τίποτε, παρά τις διαρροές στα δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Για την πρόταση προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, ο κ. Παππάς ανέφερε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», πως «είναι προφανές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί».

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα … ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο», τόνισε.

Σχολιάζοντας τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία περί «κατάρρευσης του διαγωνισμού», ο υπουργός Επικρατείας είπε πως «είναι λίγο αστείο», καθώς, όπως εξήγησε, «ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο κ. Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση».