Το παρών στο συλλαλητήριο κατά του υπέρταμείου ιδιωτικοποιήσεων στο οποίο περνούν μέσω της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών οι ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, ΕΥΔΑΠ, Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, Αττικό Μετρό και ΔΕΗ, που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, έδωσαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου οι οποίοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά της κυβέρνησης.

lamalias12 lamalias11

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε: «Η κυβέρνηση εξαπατά τον λαό για μια ακόμα φορά. Οι υπουργοί λένε πως δεν ιδιωτικοποιούνται οι ΔΕΚΟ αλλά το μνημόνιο το αναφέρει ρητά. Έχουμε τη μεγαλύτερη μεταφορά εθνικού πλούτου σε ξένα χέρια που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Είναι ντροπή, είναι εθνικό έγκλημα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο. Όλοι στο δρόμο, όλοι στον αγώνα, αυτοί θα ξεπουλήσουνε και τον Παρθενώνα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σημείωσε: «Απέναντι στην άλωση ενός ζωτικού αγαθού πρέπει να αντισταθούμε. Αυτοί που σήμερα ξεπουλούν το νερό γνωρίζουν καλά, γιατί οι ίδιοι το έχουν αναλύσει, πως διαπράττουν έγκλημα και είναι εξίσου αυτονόητο πως για αυτό το έγκλημα θα λογοδοτήσουν. Αυτό δεν σημαίνει πως μέχρι τότε θα κάτσουμε άπραγοι, θα κάτσουμε μέχρι τότε να τους παρατηρούμε».

Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος