Ανοίγει κι άλλο η ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll καταγράφει την δυναμική νίκης που έχει η ΝΔ με έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Αναλυτικότερα, η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον στο 12,5% ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με ποσοστό 31% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 18,5%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 6,5% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,5%.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 5%, ενώ στη Βουλή φαίνεται να μπαίνει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3%.

Οι ΑΝ.ΕΛ. με 2% μπορεί να εξασφαλίσουν την είσοδο και πάλι στη Βουλή, όπως και η Ένωση Κεντρώων που  συγκεντρώνει επίσης 2%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα απέχει από την είσοδο στο κοινοβούλιο αφού συγκεντρώνει 1,5%.

Τέλος, συντριπτική είναι η υπεροχή της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης, όπου συγκεντρώνει ποσοστό 61,2% έναντι μόλις 14% που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

dimoskopisi-eleftheros-typos-ekloges-avrio-1300 dimoskopisi-eleftheros-typos-parastasi-nikis-1300