Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ειδικότερα του υπ. Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίθεση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που σημειώθηκε χτες το βράδυ στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησίων.

Η γαλάζια παράταξη χαρακτηρίζει τον κ. Τόσκα «κατ’ ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και κάνει λόγο για «ιδεοληπτική ανοχή στη βία και την ανομία».

«Οι γνωστοί – άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι την πολιτική ανοχής που υπαγορεύει η Κυβέρνηση, εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας άλλη μια επίθεση σε διμοιρία των Μ.Α.Τ. έξω από το Πολυτεχνείο και προκάλεσαν πολύωρη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ρωτούμε τον κατ’ ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη εάν αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της ιδεοληπτικής ανοχής στη βία και την ανομία».

«Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε ότι η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα θέσει ως προτεραιότητά της και θα αποκαταστήσει το σεβασμό του νόμου, της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών», καταλήγει η δήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.