Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, χαρακτηρίζοντας τον ως τον πλέον αναξιόπιστο και ανίκανο πρωθυπουργό που πέρασε από τη χώρα!

«Είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν απωλέσει τη συλλογική τους μνήμη. Με αυτά που λέει στη συνέντευξή του μοιάζει να μην ζει στη χώρα μας», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενο στα όσα δήλωσε ο κ. Τσίπρας στην εφημερίδα Real News

«Προσπαθεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση που επέβαλε στην μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, τους επαγγελματίες που πρακτικά δημεύει τις δουλειές τους, τους νέους που εξαπάτησε ωμά, τους ανέργους που σβήνει τις ελπίδες τους», σημειώνει η Ν.Δ..

«Γαντζωμένος στην εξουσία, το μόνο που σταθερά υλοποιεί, είναι το σχέδιο ελέγχου όλων των θεσμών και ιδιαίτερα τον έλεγχο των ΜΜΕ. Θέλει να φιμώσει τη φωνή της κοινωνίας και την αντιπολίτευση. Δεν πρόκειται να τα καταφέρει, όμως, γιατί είναι πολύ βαθιά απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό.

»Θα συστήναμε τέλος στον κ. Τσίπρα να αποφεύγει τις μακροσκελείς συνεντεύξεις. Γιατί όσο πιο μεγάλες είναι τόσα περισσότερα ψέματα περιέχουν», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.