Ένα δίκαιο εκλογικό νόμο μετά από διαβούλευση με τα κόμματα θα κάνει η ΝΔ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνη Γεωργιάδη.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην Αγορά «αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα κάνει διαβούλευση με τα κόμματα και θα προχωρήσουμε σε έναν δίκαιο αλλά και χρήσιμο για την Ελλάδα εκλογικό νόμο.»

«Η ιστορία έχει αποδείξει ότι, όταν η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα, ψάχνει για εξωτερικούς εχθρούς» σημειώνει αναφερόμενος στο θέμα της Τουρκίας, ενώ για το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτών τονίζει:

«Θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος την εμπλοκή των πολιτικών σε αποφάσεις που οφείλει να παίρνει αποκλειστικά η ελληνική δικαιοσύνη». Και προσθέτει: «Η κυβέρνηση ούτε μπορεί να υποσχεθεί στην Τουρκία ότι θα τους εκδώσει, ούτε ότι δεν θα τους εκδώσει. Αυτό είναι ένα ζήτημα που θα το κρίνουν οι δικαστές βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του διεθνούς δικαίου».

Για το αν «βλέπει» εκλογές το φθινόπωρο ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «η σύγκρουση της επιθυμίας των κκ Τσίπρα και Καμμένου να μείνουν στην καρέκλα και της πραγματικότητας, που κάνει ζοφερή τη ζωή των Ελλήνων, κάποιο αποτέλεσμα θα γεννήσει. Θα δούμε ποιο».