Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Αλέκος Αλαβάνος, κάνοντας λόγο για «προδοσία» εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα.

«Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» για τις αποκρατικοποιήσεις.

Και συμπλήρωσε: «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παππά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και τη διαδοχή του ανέφερε: «Δεν είμαι Θεός κι ο Θεός κάνει λάθος. Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».

«Κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε», πρόσθεσε ο κ. Αλαβάνος.

Τέλος, μίλησε για διαδικασίες συσπείρωσης της κατακερματισμένης αριστεράς, σημείωσε πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη Λαϊκή Ενότητα και κατέληξε, λέγοντας: «Και η κ. Κωνσταντοπούλου έχει σχέσεις με τη ΛΑΕ. Ελπίζω σε μια συσπείρωση».