Στις τοποθετήσεις  που έγιναν κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή  για το νέο φορολογικό πακέτο αναφέρθηκε ο  αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής  Χατζηδάκης. Μιλώντας στον Real  Fm σχολίασε:

«Έχουμε μία κυβερνητική πλειοψηφία η οποία είναι παντός καιρού και πάσης ιδεολογίας, ικανή να υποστηρίξει τα πάντα και τα αντίθετά τους. Έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία».

Και πρόσθεσε: «Έμεινα έκπληκτος όχι μόνο με τις νέες τοποθετήσεις τους για τα κόκκινα δάνεια, διότι αυτό έγινε σε μία εξελικτική διαδικασία, αλλά κυρίως με τις τοποθετήσεις τους στα θέματα του υπερταμείου. Θυμόμαστε τον πρωθυπουργό μετά την ψήφιση του μνημονίου τον περασμένο Σεπτέμβριο να λέει στη Θεσσαλονίκη ότι πρέπει να ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ για να έχουμε ένα ταμείο το οποίο δεν θα δώσει 19 περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ αλλά μόνο 9 και για να έχουμε ένα ταμείο διαρκείας 30 χρόνων. Μετά από αυτό δίνεται στο ταμείο σχεδόν όλη η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και χωρίς έλεγχο της Βουλής και παρ’ όλα αυτά ο πρωθυπουργός έχει το θράσος να κάνει και τον εισαγγελέα στη συζήτηση στη Βουλή. Αυτό δεν το έχω ξαναζήσει και ούτε φανταζόμουν ότι θα το ζούσα ποτέ».