Εκλογές μέσα στον Ιούνιο προέβλεψε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε: «Φοβάμαι ότι θα πάμε σε εκλογές, ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να δραπετεύσει μέσω των εκλογών, γνωρίζει ότι είναι δεύτερος».

Όσον αφορά στην ημερομηνία των εκλογών  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε ότι οι εκλογές το πιθανότερο είναι να γίνουν 12 ή 19 Ιουνίου. «Είναι πολύ πιθανό να γίνουν τότε» είπε και συμπλήρωσε πως  «ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει με κανέναν, έχει κλειστεί στον κόσμο του».

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα γκιλοτίνα όπως τα α χαρακτήρισε είπε ότι είναι καταστροφικά για τον λαό και την κοινωνία.«Ο Τσίπρας έχει πέντε έξι σκληρούς υπουργούς που δεν τον αφήνουν να πάει σε οικουμενική κυβέρνηση, γνωρίζει τι θέλει η Ευρώπη, είπε ο Βασίλης Λεβέντης και προέβλεψε μάλιστα ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι τρίτο κόμμα λαμβάνοντας ποσοστό 8% ως 12%».

Σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο του Grexit: «Είμαστε μια χώρα που έχει πτωχεύσει και ζει βάσει μνημονίων, όσο δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ωστόσο ότι δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πρωθυπουργός που θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει φυλακή.