Σκληρή επίθεση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε μέσα από τον Αlpha 989 ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση του κ. Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ με στολή παραλλαγής.

Ο κ. Κρανιδιώτης σχολίασε: «Εξοργίζομαι με το καραγκιοζιλίκι να βλέπω τον Καμμένο με στολή παραλλαγής. Από πού δικαιούται να το κάνει αυτό; Επειδή έπαιζε με τα στρατιωτάκια μικρός; Βγαίνει αυτός ο τύπος στο γραφείο του και φορά μια ολοκαίνουργια παραλλαγή. Με αγουροξυπνημένο κυνηγό έμοιαζε με την παραλλαγή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μας ακούν, σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία, είναι κανονικοί άνθρωποι. Έχουν υπηρετήσει, δουλεύουν, έχουν αγωνίες. Ο απλός στρατιώτης στη Λήμνο, τη Ρόδο, την Κω… τον προσβάλει να βλέπει έναν μπούρδα να παριστάνει τον στρατάρχη σαν αγουροξυπνημένος κυνηγός.»

Και κατέληξε: «Δεν βρέθηκε ένας ταξίαρχος να του πει ‘κ. Υπουργέ τι είναι αυτά που κάνεις; Δεν μπορεί να γελοιοποιούνται αυτά τα πράγματα. Καταρχήν δεν δικαιούται. Μιλάω για το να φοράει στολή χωρίς να δικαιούται. Δικαιούμαι να την φορέσω μόνο όταν μου χτυπήσουν την πόρτα με φύλλο πορείας. Δεν δικαιούμαι να την φοράω και να κάνω βόλτες. Και άλλοι πάνε στο Μοναστηράκι αγοράζουν στολές παραλλαγής για να μαζεύουν τις ελιές».